Juice Plus+

Maak kennis met Juice Plus+

Gezonde voeding is belangrijk, en bestaat onder andere uit voldoende groenten en fruit. Groenten en fruit vormen een belangrijke bron van vitaminen, mineralen, fytonutriënten en vezels. Daarnaast zijn veel van de voedingsstoffen en micronutriënten in groenten en fruit krachtige antioxidanten, welke essentieel zijn om het lichaam te beschermen tegen vrije zuurstofradicalen. Ons lichaam produceert voortdurend vrije zuurstofradicalen, dit is namelijk een natuurlijk bijproduct van onze stofwisseling. Daarnaast zijn er veel externe bronnen van vrije radicalen zoals roken, UV-licht, (lucht)vervuiling en elektromagnetische straling. Een teveel van deze vrij zuurstofradicalen kan cellen beschadigen en schadelijke kettingreacties veroorzaken. Deze beschadigingen kunnen leiden tot ernstige ziekten, zoals kanker. Antioxidanten vangen vrije zuurstofradicalen weg en zijn dus essentieel voor een goede gezondheid. 

Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat mensen eenvoudigweg door het eten van meer groenten en fruit, de oxidatieve beschadiging kunnen verminderen. Helaas blijkt in de praktijk dat meer dan 85% van de Nederlanders te weinig groenten en fruit binnenkrijgt. Maar gelukkig kunnen de supplementen van Juice Plus+ je hierbij helpen. 

Juice Plus+ Supplementen

De Juice Plus+ supplementen bestaan uit gedroogde sappen van meer dan 30 verschillende groente- en fruitsoorten. Dezijn zongerijpt, biologisch geteeld en worden vers van de velden verwerkt. Ze zijn een aanvulling op je gewonde voeding, en zorgen ervoor dat je alle voedingstoffen binnenkrijgt die normaal uit groenten en fruit komen. Momenteel bestaan er drie verschillende mixen met elk hun eigen samenstelling.

  • Garden blend (groentemix): kool, rijstvezels en havervezels, broccoli, peterselie, tomaat, wortel, knoflook, biet en spinazie.
  • Orchard blend (fruitmix): sinaasappel, papaja, acerola kers, ananas, pruim en dadels, appel, perzik en veenbes.
  • Vineyard blend (bessenmix): granaatappel, zwarte bes, braambes, vlierbes, concord druif, artisjok, framboos, bosbes en veenbes.

Benieuwd hoe de Juice Plus+ supplementen gemaakt worden? Bekijk dan onderstaande video, en neem een uniek kijkje in de keuken van Juice Plus+.

Nieuwsgierig geworden of benieuwd naar wat Juice Plus+ voor u kan betekenen? Gebruik het contactformulier, of kijk eens rond op mijn Juice Plus+ pagina.