Healy

Wat is Healy?

De Healy is een medisch en wetenschappelijk erkend product die uw gezondheid kan bevorderen. Het kan ingezet worden voor de behandeling van onder andere chronische pijn, fibromyalgie, skeletpijn, migraine. Daarnaast kan de Healy ondersteuning bieden bij mentale aandoeningen zoals depressie, angst en daaraan gerelateerde slaapstoornissen. Maar ook wanneer je nergens last van hebt, is dat geen garantie dat je gezond bent van binnen. Klachten kunnen pas veel later komen, terwijl er wel al problemen zijn in het lichaam. Denk bijvoorbeeld aan diabetes mellitus, oftewel suikerziekte, vaak sluipt dit erin en heeft iemand al vele jaren gestoorde bloedglucoses, zonder dat hij/zij daarvan klachten heeft.

Herstellend vermogen
De Healy is een klein en compact apparaat van ongeveer 5 x 5 cm, waardoor deze gemakkelijk te dragen is en overal mee naar toe genomen kan worden. Het maakt gebruik van individueel bepaalde frequenties voor het stimuleren van specifieke zones van je lichaam. In de speciale Healy app kun je verschillende programma’s kiezen. Vervolgens haalt de Healy de specifieke frequenties voor dat programma op en wordt dit afgestemd op de eigen frequenties van jouw lichaam. Het doel hiervan is om bepaalde lichaamsdelen die uit balans zijn, zoals bij pijn het geval is, te herstellen. Op die manier draagt de Healy bij aan het bevorderen van je gezondheid, vitaliteit en algemeen welbevinden.

Hoe ontstaat de disbalans?
Zoals gezegd is er bij (chronische) pijn sprake van een disbalans in de lichaamseigen frequenties. Maar hoe zit dat nu precies? Om dit te begrijpen is het belangrijk om te weten dat eigenlijk alles om ons heen een eigen trilling heeft. Dit wordt ook wel de eigenfrequentie genoemd. Omdat voorwerpen meestal uit verschillende delen bestaat, hebben ze vaak zelfs één of meer eigen frequenties. Maar niet alleen dingen, zoals tafels en stoelen, hebben een eigenfrequentie. Iedere cel in jouw lijf heeft zijn eigen frequentie of trilling. Deze frequenties kunnen veranderen of uit balans raken bij ziekte, stress of trauma, waardoor allerlei klachten kunnen ontstaan.

Doordat wij continu blootgesteld worden aan allerlei externe prikkels, zoals licht, geluid en bewegingen, kan de eigenfrequentie verstoord worden. Maar ook bijvoorbeeld elektrische straling van de televisie, telefoon, Wifi en computer kan dit effect hebben. Hoewel deze elektrische straling niet zichtbaar is, kan het wel degelijk een negatieve invloed uitoefenen op jouw systeem. Een ander voorbeeld van externe prikkels die ons uit evenwicht kunnen brengen is het zien, voelen of horen van negatieve ervaringen. Een ongeluk, geweld van buitenaf, fysieke overbelasting door zwaar werk bijvoorbeeld, kunnen allerlei klachten met zich meebrengen als een burn-out, (chronische) pijn, vermoeidheid, huidproblemen, slapeloosheid, en klachten aan spieren, botten en/of gewrichten.

Maar ook interne prikkels, zoals stress en emoties als verdriet, angst, onzekerheid, boosheid en frustratie kunnen eenzelfde disbalans geven. Denk maar eens aan die keer dat je hoofdpijn kreeg van het piekeren. Of klachten die kunnen ontstaan als je stress ervaart.

De Healy frequenties
Healy kan je helpen bij het herstellen van al deze onbalans. Dankzij de Healy en de Healy app worden de juiste frequenties berekend en naar je cellen gestuurd. Hierdoor kan de spanning van het celmembraan zich herstellen, en kunnen klachten verminderen en verdwijnen. In de app staan vele programma’s die je hierbij kunnen helpen. Enkele voorbeelden van deze programma’s zijn:

  • Slaap: kan ertoe bijdragen om beter tot rust te komen en je slaap te verbeteren
  • Pijn: kan oplossingen bieden voor verscheidene locale, acute en chronische pijn
  • Mentale balans: kan ondersteunen bij het in evenwicht brengen van angst- en depressieve klachten
  • Leren: kan ondersteuning bieden bij concentreren en leren
  • Fitness: kan helpen bij het bereiken van je sportieve doelen

Ben je geïnteresseerd in wat frequentie therapie voor jou en je gezondheid kan betekenen? Neem dan contact op of kijk eens rond op mijn Healy pagina.