Frequentie Therapie

Wat is frequentie therapie?

Het frequentie spectrum van cellen
Deze therapie is gebaseerd op uitvindingen op het gebied van de bio- en quantum fysica. Elk lichaamsdeel, elk orgaan en zelfs elke cel heeft een bepaalde frequentie en straalt energie uit. Dit geldt ook voor virussen, bacteriën, pollen en voorwerpen. Oftewel iedere materie heeft zo zijn eigen kenmerkende karakter. Dit individuele energetische karakter wordt ook wel het “frequentie spectrum” genoemd. Via dit frequentie spectrum communiceren de cellen met elkaar. Dit gebeurt via een soort lichtflitsen, oftewel biofotonen. In een gezond lichaam functioneert deze uitwisseling van informatie zonder al te veel problemen. Waardoor iedere cel en elk lichaamsdeel zijn functie goed uitvoeren.

Storende factoren als gifstoffen, bacteriën, parasieten, electro-smog, kleur- en smaakstoffen daarentegen kunnen voor een verstoring van deze communicatie zorgen. Als deze normale communicatie verstoord is, wordt het functioneren van de cellen gehinderd. Als de cellen zich onvoldoende herstellen, ontstaan hierdoor ziekte symptomen als pijn, chronische vermoeidheid, allergie, concentratieverlies en andere klachten.

Frequentie therapie
Via frequentie therapie worden de kenmerkende frequenties van de substanties uit gemeten. De lichaamseigen frequentie en eventuele afwijkingen worden vastgesteld, gemoduleerd en teruggegeven aan de cliënt. Hierdoor kunnen de cellen weer ongehinderd communiceren. Dat we hier te maken hebben met een zeer betrouwbare geneeswijze blijkt in de eerste plaats uit de resultaten die zo indrukwekkend zijn. Patiënten voelen zich vaak na een paar behandelingen al beter!

Frequentie therapie is geheel pijnloos en kent geen bijwerkingen. Hierdoor is het ook uitermate geschikt voor baby’s en kinderen.

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen?

Neem dan nu contact met mij op!