Ingrediënten voor 4 personen
300 gram volkoren rijst
600 gram kipfilet reepjes
650 gram wok groenten
1 rode peper in reepjes
250 gram kastanje champignons
150 ml biologische tomatenpuree
200 ml kokosmelk
2 eetlepels notenmix-pasta
Scheutje ketjap manis
Kokosolie
Sambal
Bereidingswijze
1. Doe water in een pan en breng aan de kook. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
2. Verhit wat kokosolie in een wok en bak de reepjes kipfilet.
3. Snijd de rode peper en champignons en voeg deze samen met de wok groenten toe aan de pan, en bak dit enkele minuten mee.
4. Voor de saus verwarmt u de tomatenpuree, de kokosmelk, de ketjap en de notenpasta in een pannetje en breng het op smaak met wat sambal.
5. Meng de saus door de mix van groenten en kip, of serveer de rijst met de Indische kip en de saus apart.