Detox Voetenbad

WAT IS EEN DETOX VOETENBAD BEHANDELING?

Een detox voetenbad is een ontspannende behandeling van 30 minuten, waarbij de voeten geplaatst worden in een voetenbad gevuld met warm zout water. Vervolgens zal een spoel in het warme water ervoor zorge dat er een bio-energetisch veld wordt gegenereerd. Dit veld zorgt ervoor dat de lymfeklieren gestimuleerd worden om afvalstoffen af te scheiden.

Wist je dat er in één voet al meer dan 2000 poriën zitten? Daarmee zijn je voeten een van de beste plekken om afvalstoffen uit het lichaam te scheiden. Daarnaast is een voetenbad efficiënt en gemakkelijk uit te voeren.

Nadat je je voeten in het bad geplaatst hebt, zal het water beginnen te verkleuren in een oranje/bruine kleur. Dit is een natuurlijk proces en ontstaat onder andere door de stroom die door de zoutoplossing gaat en de afvalstoffen die door de voeten worden uitgescheiden. Na ongeveer een half uur is de behandeling afgelopen. Verder is het belangrijk om voor, tijdens en na de behandeling voldoende water te drinken om de ontgifting te bevorderen.

Eén behandeling zal al een gevoel van vitaliteit, energie en ontspanning geven, maar aangeraden wordt om een reeks behandeling te doen voor het optimale effect. Normaliter zijn 3 tot 10 behandelingen (1 tot 2 keer per week) voldoende om de balans in het lichaam te herstellen. Nadien zal één tot twee behandelingen per maand voldoende zijn om onder normale omstandigheden vitaal te blijven.

Uiteraard kunnen de resultaten verschillen per persoon en per behandeling, omdat de omgevingsfactoren een enorme rol spelen in het evenwicht van het lichaam.

Belangrijk om te weten is dat mensen met de volgende ziekten of medische indicaties helaas GEEN gebruik kunnen maken van de BioEnergiser:

  • Mensen met epilepsie
  • Mensen met een pacemaker
  • Zwangere vrouwen
  • Kinderen jonger dan 5 jaar oud

Benieuwd naar meer informatie of wat een detox voetenbad voor u kan betekenen? Neem dan contact op of kijk hier!