Benodigdheden
- 200 ml plantaardige melk
- 100 gr (biologische) pompoen
- 50 gr boekweitmeel
- 50 gr havermoutmeel
- 1 tl koekkruiden
- 1 tl kaneel
- ½ tl bakpoeder
- Kokos olie
Ter garnering
- Een scheutje ahornsiroop
- Vers fruit, zoals bramen, blauwe bessen of frambozen
Bereidingswijze
- Snijdt de pompoen in blokjes en kook of stoom deze in 15 minuten gaar.
- Meng de melk, boekweitmeel, havermoutmeel, pompen, kruiden en bakpoeder in een blender of keukenmachine tot een egaal beslag.
- Verhit ondertussen een pan op het vuur met een scheutje kokos olie.
- Bak de pannenkoeken goudbruin.
- Decoreer de pannenkoeken naar wens met wat ahornsiroop en/of vers fruit!
Heb je tips en aanvulling, of zie je graag jouw recept terug op onze website, stuur deze dan in via het contactformulier!